Alla inlägg den 8 mars 2008

Av Sara - 8 mars 2008 20:57

Mitt huvud är fyllt med blöt bomull..eller nått liknande, känns det som..

Emlan är fortfarande jättefebrig, efter lite fruktpuré och en Panodil-supp.

Jag är fortfarande trött/hängig..etc.

Anyway..C har nu bytt av mig och nu är det han som får ligga i sängen bredvid vår lilla sjukis, och jag ska fortsätta läsa min bok. "Dog eat Dog" heter den..Skriven av en Edward Bunker. Någon som läst den??

Den handlar om tre kriminella män i USA som begår brott, tar droger och så vidare. Ganska bra, men otroligt tragisk.

Meh! Där har vi det ju! Jag har läst i den där förbannade boken till och från hela dagen..Det är ju därför jag känner mig så missmodig nu..Eller Iallafall så lär det ju bidra till det åtminstone. Skitbok!


kärlek a´ 2006


Av Sara - 8 mars 2008 19:45

Vilken oändligt seg dag det har varit..Förmodligen för att jag inte lämnat lägenheten på hela dagen =/ Emmy har sovit, fått febernedsättande medicin, ätit,sovit,druckit äppeldryck,sovit o.s.v..Som mest har hon haft 39,9 i feber nu..Stackars pluttan! Och idag blev hon ju 7 månader också, min lilla sjukling.

Jag har inte alls hunnit med så mycket som jag hoppats på. Har iallafall lyckats plugga lite engelska, men det är hyfsat tärt att inte kunna sitta nån längre stund, utan avbryta mitt i en mening, för att sedan börja om en halvtimme senare och försöka komma in i sammanhanget igen..ja ni fattar?!!

På måndag blir det en heldag i skolan iallafall..om Emlan är piggare, om inte jag också lyckats bli sjuk tills dess. Känns som om det inte är en omöjlighet..Fan..har inte tid att vara sjuk nu!!


Resten av kvällen blir väl lika spännande som dagen i övrigt..haha. Gud..jag bara sprudlar av glädje och entusiasm nu eller hur...Nähä..inte det?! Ja men så kan det faktiskt vara ibland..och Idag är "ibland"...Jag är trött, stressad över skolan..Less. Kort sagt är jag en härlig människa att umgås med just nu..uhmm..neee.Tråk-helg!!




Av Sara - 8 mars 2008 12:01

Min lilla älskling är sjuk..Hon har över 39 grader i feber, och är så trött och hängig. Nu ligger hon och sover, efter att ha fått lunch och alvedon. Jag ska lägga mig bredvid henne i sängen nu och läsa min engelskabok..C har åkt ut till Birsta.


Lotta: Haha...ja men jag tycker att DU ser fräsch ut...och pigg, trots att du inte får sova mycket om man jämför med mig!


Återkommer senare...

Ovido - Quiz & Flashcards