Alla inlägg den 31 mars 2008

Av Sara - 31 mars 2008 18:53


Vaknade kl. 06 ungefär, med att Emmy sparkade mig i magen och jollrade HÖGT i mitt öra. Låg kvar en halvtimme och hoppades att hon skulle kunna somna om, men det kunde hon ju förstås inte!

Sedan bar det iväg till skolan. Gjorde Nationellt prov..tre delar, på förmiddagen. Orkade inte ens tänka på matte sedan, utan for ut till Birsta och shoppade mig lycklig..ännu en gång...Phö! Ett par byxor till Emlan, 2 tröjor och ett linne till mig, och ännu en hårinpackning. My fucking hair is a fucking MESS!! Grrrr..!!

Efter det åkte jag ut till Matfors där Emmy och C var,  efter att C varit till läkaren. Ser inte direkt ljust ut för honom ang. whiplash-skadan han har..Stackars! Så jävla trist.


Fick iaf. jättegod middag..och jag har varit hyfsat nyttig idag.

Frukost: kaffe och skinksmörgås

Lunch: hm..en stor baugette m. kyckling

Middag: köttfärsbiffar,kokt potatis och svartvinbärsgelé..Gött!


Imorgon ska jag jobba ett kortpass, 6.45-11.45 Sedan ska vi städa och dona i lägenheten, för på onsdag kommer mäklaren hit och ska ta bilder inför försäljningen. Ja..blir nog t.o.m.en ännu mer fullspäckad vecka än jag trott!


Maijsan: Krya på dig!!

Malin: haha, kanske det =) Kul att ses idag, men du får komma hit å hälsa på nån dag, som förr i tin´.. var så länge sedan =)


återkommer....

Ovido - Quiz & Flashcards