Alla inlägg den 7 mars 2008

Av Sara - 7 mars 2008 18:16

Jag har kommit på att jag inte vill vara en sunkig mamma...Jag vill vara snygg, med välskött hår och märkeskläder..Inte en slacker med kluvna hårtoppar och mjukbrallor! Tycker att "alla andra" ser så jävla vältränade, fräscha och glada ut..så vill jag också vara..Trots att jag är MAMMA!


Kanske är det nån slags åldersnoja som smygit sig på...Ok, jag inser att jag inte längre är 20..och jag inser att jag förmodligen aldrig har varit särskilt snygg, men man behöver väl inte kasta in handduken bara för det?!

Jag borde komma igång och träna lite snart, innan rumpan daskar till baksidan av vaderna då jag går! Men sanningen att säga så är jag världens lataste då det gäller att träna, så även om jag skulle få tid nån dag, så prioriterar jag shopping, kaffedrickande och andra mindre viktiga saker..haha. Och då får man ju liksom skylla sig själv! =P


Jag, som alltid bara tänkt på mig själv och satt mina intressen först,har nu insett att min "jag-tid" knappt existerar längre.

Men jag har heller aldrig varit lyckligare än nu..som C´s sambo och som Emmys mamma. Kärlek, som inte kan beskrivas med ord!


later, mina vänner!



Av Sara - 7 mars 2008 16:49

Trevlig kväll igår med god mat, och besök av M & R. Idag har vi varit hem till L och "T" och fått fika. L fyller år idag.."Dollsan" ;) Emmy var jätteduktig hela tiden...men det är hon ju för jämnan: snäll och glad =)

Sedan tog vi en promenad hem..Mysigt, eftersom det var toppenväder!

L och Emlan,förra veckan,hemma hos oss:



Imorgon kommer min mamma hit och hälsar på..Blir nog bra. Hon ville ta med Emmy på en promenad. Perfekt, för då kanske jag kan plugga lite!

Återkommer!



Ovido - Quiz & Flashcards