Alla inlägg den 30 mars 2008

Av Sara - 30 mars 2008 20:14


Nu känner jag mig som en tjockis..haha. Uppsvullen, om inte annat.


Frukost: minibaugette m. Philadelphia och rökt skinka

Lunch: ChickenBLT på Mc.D =P

Middag: Pasta m. fläskfilé & ädelostsås fr. Jop´s

..plus att jag käkat en hel den godis ikväll, samt druckit RedBull & Tranbärsjuice.Usch..Ska göra ett nytt försök att vara nyttig..imorgon.


Som jag sagt förut: ÄLSKA måndagar! Möjligeheternas dag...då det sundare livet kan börja..haha. Och om man misslyckas, är det ju inte långt kvar tills nästa måndag! Mycket fiffigt =)

L och jag fick inte så himla mycket gjort i eftermiddag, men liiite iaf..och det räknas faktiskt det också =P


Mr T ringde ikväll också...nice =) Hoppas att jag får träffa honom över en fika nått i veckan kanske...Det var så länge sedan nu.


Nee..ska se klart på matchen, sedan blir det dusch,och tidigt i säng.

..Slut för idag!



Av Sara - 30 mars 2008 15:25


Nu har vi äntligen städat klart ;) Har även hunnit med en promenad. Härligt väder idag! Snart kommer L hit och pluggar lite tillsammans med mig.

Och jag har hunnit med att skriva det sista på eng.uppsatsen Nu är det bara proven kvar, innan jag får betyg i kursen. Tärt som fan att behöva göra om den, då man VET att man redan har betyg =/ Hoppas på ett MVG iaf...hade ett VG förut.


Jag fick jeansen föresten..eller fick köpa, hehe. Har satt in pengarna på säljarens konto idag, så nu är det bara att vänta på leverans. Spännande! =)


Lotta: Ja, jag hoppas att det hinns med..Skulle vara jättetrevligt iaf. Men vi lär väl höras nått under veckan hoppas jag =)


Ida: haha..jasså varför gillar hon den inte nu då?? Vill hon bara krypa eller går hon redan?? =)


Nä, nu ska jag damma av min mattebok.

Återkommer!

Ovido - Quiz & Flashcards