Alla inlägg den 22 mars 2008

Av Sara - 22 mars 2008 18:53


Vilken lång dag detta har varit...Nu har vi iallafall käkat så det står ut genom öronen. C och Emmy ligger och vilar/sover...och jag har parkerat mig här. Rätt lugnt och skönt ;) Emlan fick en skitrolig anka av min faster..Den låter och är stor och knallgul. Emmy gillade den från första stund. Kul!


Stannar nog här tills efter lunch imorgon..Det här stället ger mig ångest..Jo, det är sant. Så många dåliga minnen..Känslor och "bilder" som dyker upp igen. Varenda gång jag kliver in i mitt gamla flickrum är dom där..Usch! Hittade även en gammal bild på datorn här hemma..En som togs för kanske 5-6 år sedan. En som togs då jag förmodligen inte mådde särskilt bra:



 

Jaja...det var DÅ. Ska iaf. bli skönt att komma hem imorgon!

Nu ska jag gå och titta till mina barn, hehe.

Återkommer imorgon..då jag är HEMMA! =)


*******



Av Sara - 22 mars 2008 13:08


..Erikslund/Ånge =P Ja, nu är vi här. Vaknade innan Emmy i morse. Hon var trött efter att ha varit vaken hela kvällen igår då vi var hos M & R, hehe.


Malin: Tack för god mat och en trevlig kväll =)


Nu väntar vi på att min faster ska komma hit och äta middag med oss. Emlan är nöjd och glad över att bli omhändertagen av världens mest entusiastiska mormor..*s* Och jag och C är mest trötta. Ska bli gott med mat sedan. Man lär väl somna strax efter att man nattat Emmy ikväll...som vanligt =P Hoppas att det funkar så att vi får sovmorgon imorgon =)

Min nya foundation sitter som en smäck, kan jag meddela.*s* Synd bara att man aldrig hittar på nått så man får visa upp sig..hahaha. Men jag och M ska minsann planera in en utekväll framöver..eller hur? Visst? Va?? =)


Köpte föresten ett par nya stövletter igår också..På Nilson. Endast 500 spänn. Världens kap, och jag är nöjd!

Jag fick faktiskt ett påskägg av mamma och pappa..Med 500:- i. Det var vänligt =) Av C´s föräldrar fick vi godis och TrissLotter, som vi faktiskt vann på =) Emmy har hittills fått : 500:- och en klänning av sin mormor och morfar, två leksaker av pappa C, kläder och haklappar av mig, en pekbok av lilla faster, en bitleksak/skallra av sin farmor och farfar...Hon har med andra ord haft en ypperlig påsk. Och det har ju jag och C också, som slipper köpa leksaker åt henne ett bra tag framöver nu ;)


Nä, man kanske ska gå och vara lite social..


later...



Ovido - Quiz & Flashcards