Alla inlägg under mars 2008

Av Sara - 16 mars 2008 10:08



Petter, jag & Linus, 2000

 



 Kattis, Verra & jag, Halloween 2004



 jag, Micke & Joel, 2005(?)



 

jag, i Uppsala, dagen innan Emmy föddes, 2007



Emmy(10 dagar gammal) m. pappa,2007




Av Sara - 15 mars 2008 22:31



En helt vanlig lördag...C´s brorsa var förbi en sväng. Jag och Emlan har shoppat lite. Grillad kyckling m. ris och chilibearnaise till  middag. Hockey på tv...sedan Melodifestivalen. Jävla skittävling..Fattar inte att man ändå måste kolla..vilket crap!!


Imorgon ska jag plugga. Kanske L kommer hit och pluggar tillsammans m. mig. Jag ska dricka kaffe i mängder så jag orkar med att skriva klart allt till engelskan! Måste ju bli klar nu innan påsk.

Shit..snart påsk! Hur kan tiden går så fort???


Hittade föresten ett jättesnyggt läppglans under min lilla shoppingtur...Dior HighShine! Men det blev inget sådant för mig idag..Köpte hårfärg, hårinpackning, en ny rouge-borste och nagellacksremover istället...


Emmy är mycket bättre i sin förkylning nu iaf..skönt! Lillpluttan...Inte lätt att vara sjuk ju =/

Nä..nu är jag trött..Den nya pensionär-genen i mig, får mig alltid att vilja krypa till sängs strax efter 22tiden..Haha. Förr om åren var man som piggast mellan 22 och 06. Tiderna förändras ;P


GodNatt /S

Av Sara - 13 mars 2008 20:56


För mycket av "det goda"..haha. Kaffe och cola till det, och illamåendet är ett faktum. Nice! =P

Jag har iallafall hunnit plugga lite i eftermiddag..bra bra.

Skola mellan 8.30-10.30, sedan tog jag bussen tillbaka ner på stan. Sprang förbi Apoteket och köpte med mig Nezeril till Emmy.

Hon somnade tidigt ikväll, och jag och C har kollat på "Hitman". Riktigt bra faktiskt. Nu ska jag kolla om kräkkänslan försvinner, så jag kan hoppa in i duschen. Imorgon blir det en promenad, om Emmy är pigg. Jag har börjat gå upp i vikt..vilket iofs är bra, men det känns som om kilona endast brett ut sig över magen, i form av en stor degig valk..haha.


Todays pics:


AdidasEmlan i pappas famn



lilla sjuklingen,myser i soffan



Av Sara - 12 mars 2008 21:46


ja, snart ska jag krypa ner i sängen hos stackars Emmy. Hon vaknar till nu och då...snörvlar och hostar..Stackars pluttan. Hoppas verkligen att hon blir bättre snart. Själv känner jag mig också småhängig,men det har jag ju gjort i flera dagar nu, utan att jag blivit sjuk så...


Snart flyttar vi..Shit, dagarna bara flyger förbi, och vi har fortfarande mycket som måste fixas här. Hatar att känna mig stressad. Iofs har det blivit liiiiite bättre, men det går i perioder det där. Jaja..det ordnar sig, som C brukar säga..*s*


M ringde nyss..Dom var i Gävle nu. Jobbigt att köra i det här vädret..och så långt! Jag avundas dem inte. Men sedan så har dom ju med sig " lillbebisen" hem, så det är säkert värt det, hehe.

Nähepp..nu blir det en cigg, tandborstning och sedan sovning förhoppningsvis.

 tack för mig


(gillar den här bilden på mig och Em*kärlek*)


Av Sara - 12 mars 2008 19:16

Nästan helt tyst i lägenheten...C är i Matfors, Emlan somnade tidigt ikväll..och här sitter jag. Och jag bara njuter =)


M och R sitter förmodligen i bilen nu, påväg neråt i landet, för att hämta sin lilla "bebis". Spännande!

Antar att M hör av sig nått ikväll eller imorgon, så man får höra hur det går.

Pratade m. A idag..Vi bestämde en dejt här i veckan..För att åka och käka på MaX..hehe. Var jättelänge sedan jag åt där. Jag längtar verkligen efter originaldressing och smält ost!! ;)

Föresten tror jag att jag kanske har gått upp lite i vikt..Känns så iaf. Då vi flyttat ska jag köpa en våg..Det måste vara typ 5 år sedan jag hade en egen våg faktiskt.



*******

Av Sara - 12 mars 2008 17:01


..efter en natt med dålig sömn. Emmy är snuvig och har hosta, så hon har sovit jättedåligt inatt..vilken jag också gjort, eftersom jag sov ca 2 cm. ifrån henne..*L* Klev upp 8.Lugn förmiddag. Sedan for vi ut till Birsta. Lämnade tillbaka tröjorna, käkade lunch och gick omkring i BirstaCity. Efter att jag åmat och sjåpat mig ett bra tag, fick M och hennes arbetskamrat till slut ta hål i öronen på mig också..haha..Och det gjorde ju faktiskt inte ett dugg ont! =)


Emmy, i sin nya Adidas-outfit, på shoppingtur i Birsta 


Strax innan kl. 15 befann vi oss uppe på sjukhuset och där fick vi träffa Emmys barnläkare. Vägde och mätte..Och sånt där. Allt var bra..skönt!

Nu har jag och miniMe käkat middag, och C väntar på att M ska komma och hämta honom.  Hoppas på en mysig kväll m. Emlan, och håller tummarna för att hon kan sova inatt.


later

Av Sara - 11 mars 2008 15:11


 



Har haft mina föräldrar på besök en sväng på förmiddagen idag, och efter lunch tog vi en promenad. Hittade en ögonskugga på MakeUpStore, som jag naturligtvis var tvungen att köpa =)

Sedan har vi handlat lite mat, och nu ska jag passa på att plugga lite då Emmy sover middag. Tvätt ikväll..tråkigt, men skönt då det är klart!

Imorgon blir det Birsta, och sedan ett sjukhusbesök. Jag och Emmy ska mysa alldeles själva på kvällen, då C åker till Matfors...


Lotta: Ok..trevligt! Ja gör gärna det =)

Malin: Visst hade vi några förträffliga namnförslag? =)



kväll: har haft besök av A ikväll..trevligt. Tvätten håller på att torka, och vi har hunnit se en film. Imorgon får jag användning av julklappen som jag fick av C. Tydligen tycker han att jag ska ta hål i öronen..*L* Huu..jag som är så rädd för nålar =P Konstigt. Har piercat mig 5 ggr och tatuerat mig ännu fler gånger, men fortfarande livrädd för sånt..haha. Har tillochmed blivit räddare för varje gång känns det som..Sånt där borde man ju kunna träna bort! Hursomhelst går det nog bra, bara jag kan sitta still..*s*

Nä..nu ska det toksovas kan jag lova.


g´natt!

Av Sara - 10 mars 2008 20:02


Inte ser det väl ut som om jag ska fylla 28 i år?? ;)

Ser mer ut som 18, tycker jag själv..hehe



***

Tur att det är öppet köp på kläder...Var till Birsta en snabbis i eftermiddag, och hittade 3 tröjor, varav 2 ska lämnas tillbaka...Trist,men jag hoppas jag hittar några andra som sitter bättre. =)


Dagen i övrigt då??  Åkte till skolan strax innan 10, och var kvar där till 15..rätt hyfsat ändå tycker jag ;) Sedan for jag till Birsta som sagt...Gick omkring en stund m. M.

Sedan blev det Donken-middag(!), C badade Emlan och jag ammade henne till sömns,som vanligt inför natten. Nu har jag nyss parkerat om bilen..Spännande va?!! ;P


Malin: tack tack..ja jag är faktiskt nöjd för en gångs skull *s*

Lotta: Ja..är vi friska och så, kan vi säkert hänga på! Är ni flera som ska gå?

Maijsan: =) Tack för tipset!


i veckan:

tis.: städa,tvätta,plugga,mysa m. E och C

ons.:sjukhusbesök m. Emmy,en tur till Birsta, C åker till Matfors på kvällen

tor.:skola fr. 8.30

fre.: plugga

                            


Ovido - Quiz & Flashcards