Alla inlägg under mars 2008

Av Sara - 24 mars 2008 15:36


Nu har vi varit i Birsta. Träffade Grinde, som köpte värsta leksaken till Emmy..haha. Bara att tacka och ta emot! =)

Gick m. M en stund också, innan vi åkte vidare till Ica där vi handlade barnmat etc. för 400 fina kronor..huu..men nu har Emlan mat så det räcker ett tag iaf! C hittade inget spel på MediaMarkt, så nu gick han iväg till spelbutiken här i stan. Nu blir det toklugnt resten av dagen kan jag lova!


Lotta: Ja vi kommer gärna på torsdag =) Hör av mig nått innan!


Nä, nu ska jag ta och leka lite m. Emmy innan jag röjer upp lite här hemma.

Uppdaterar senare..


Av Sara - 23 mars 2008 20:19


Emlan sover, och jag ska snart ta en låååång dusch. Ska bli så skönt!

Tidig kväll ikväll.. Imorgon kommer V hit på förmiddagen. Var jättelänge sedan vi sågs, så det ska bli trevligt. Sedan ska vi åka till Birsta. C ska köpa ett nytt spel till ps3an, och jag ska kolla om jag också kan hitta nått roligt ;)


Resten av veckan då?

Tisdag: Emmy ska till BVC

Onsdag: städa,promenad m. Emmy

Torsdag: plugga,promenad m. Emmy

Fredag,lördag & söndag: ?

Skönt att inte ha så mycket planerat. Vet ändå att kalendern kommer att fyllas på allt eftersom..


Ska bli så kul om jag och M ska gå ut nån helg framöver. Var över 2 år sedan!

Men jag ska vara nykter förstås..=) Jag får väl dricka RedBull och spela BlackJack, hehe. Nä nu ska jag duscha så jag kan gå och lägga mig nån gång.


G´natt!


Av Sara - 23 mars 2008 16:41


..men hemma bäst! Visst är det så!?!

Och nu är vi hemma. Skönt! Men helgen har faktiskt varit bra. Idag kom Katja, Niklas och Joshua på besök hos mina föräldrar också. Det var kul att träffa dem..Var ett tag sedan. Joshua hade blivit så stor. =)


Ikväll blir det  l u g n t !  Ska kanske kolla på nån film om man orkar.


Återkommer senare..

Av Sara - 22 mars 2008 18:53


Vilken lång dag detta har varit...Nu har vi iallafall käkat så det står ut genom öronen. C och Emmy ligger och vilar/sover...och jag har parkerat mig här. Rätt lugnt och skönt ;) Emlan fick en skitrolig anka av min faster..Den låter och är stor och knallgul. Emmy gillade den från första stund. Kul!


Stannar nog här tills efter lunch imorgon..Det här stället ger mig ångest..Jo, det är sant. Så många dåliga minnen..Känslor och "bilder" som dyker upp igen. Varenda gång jag kliver in i mitt gamla flickrum är dom där..Usch! Hittade även en gammal bild på datorn här hemma..En som togs för kanske 5-6 år sedan. En som togs då jag förmodligen inte mådde särskilt bra:



 

Jaja...det var DÅ. Ska iaf. bli skönt att komma hem imorgon!

Nu ska jag gå och titta till mina barn, hehe.

Återkommer imorgon..då jag är HEMMA! =)


*******



Av Sara - 22 mars 2008 13:08


..Erikslund/Ånge =P Ja, nu är vi här. Vaknade innan Emmy i morse. Hon var trött efter att ha varit vaken hela kvällen igår då vi var hos M & R, hehe.


Malin: Tack för god mat och en trevlig kväll =)


Nu väntar vi på att min faster ska komma hit och äta middag med oss. Emlan är nöjd och glad över att bli omhändertagen av världens mest entusiastiska mormor..*s* Och jag och C är mest trötta. Ska bli gott med mat sedan. Man lär väl somna strax efter att man nattat Emmy ikväll...som vanligt =P Hoppas att det funkar så att vi får sovmorgon imorgon =)

Min nya foundation sitter som en smäck, kan jag meddela.*s* Synd bara att man aldrig hittar på nått så man får visa upp sig..hahaha. Men jag och M ska minsann planera in en utekväll framöver..eller hur? Visst? Va?? =)


Köpte föresten ett par nya stövletter igår också..På Nilson. Endast 500 spänn. Världens kap, och jag är nöjd!

Jag fick faktiskt ett påskägg av mamma och pappa..Med 500:- i. Det var vänligt =) Av C´s föräldrar fick vi godis och TrissLotter, som vi faktiskt vann på =) Emmy har hittills fått : 500:- och en klänning av sin mormor och morfar, två leksaker av pappa C, kläder och haklappar av mig, en pekbok av lilla faster, en bitleksak/skallra av sin farmor och farfar...Hon har med andra ord haft en ypperlig påsk. Och det har ju jag och C också, som slipper köpa leksaker åt henne ett bra tag framöver nu ;)


Nä, man kanske ska gå och vara lite social..


later...



Av Sara - 21 mars 2008 16:41


Nu har vi varit i Birsta...Alltså inte jag ENSAM; utan hela lilla familjen. ;)Käkade och shoppade. Helt ok dag, men ingen ensamtid för mig..Får bli nån annan gång. Fick iallafall sovmorgon imorse..Skönt!

Här är några av dagens inköp iaf :



Ikväll ska vi till M & R på middag. Ska bli trevligt. Blir nog en film sedan också. Nu ska jag snart väcka Emmy, så hon hinner äta middag och bada innan vi åker...

Återkommer imorgon..ifrån de djupaste skogarna, hehe.


 Trevlig helg!


Av Sara - 20 mars 2008 21:11


Ja nu har vi haft en trevlig kväll hos svärföräldrarna i Matfors. God mat och påskägg. Milton busade som bara den..haha. Sötnos =)

Emmy visade sitt bästa humör vid middagen och "pratade" med alla runt bordet..*L*

Förresten så passade jag på att väga mig då jag var där..Brukar alltid väga mig då vi hälsar på, eftersom jag inte äger nån våg..dooh!

Har bara gått upp 1(!) kg. ju..40 väger jag...Trodde jag skulla väga 45 iaf..Jaja.Imorgon är vi bjudna till M & R (och Milton förstås) på middag. Kul! Jag kanske ska till Birsta en sväng,ensam,imorgon. C sa att han kunde vara hemma och mysa m. Emmy då. Ska bli Rätt skönt att få strosa omkring i affärerna själv.


pappa & Emmy i Matfors



Maijsan, Tony, Lotta, och alla ni andra:

GladPåsk!! =) Hoppas ni får en fin helg!


I övermorgon bär det iväg mot Ånge-skogarna..Blir nog bra. Längtar verkligen efter vår sovmorgon =) Undrar om jag får nått påskägg av mamma och pappa ? hehe. Tror iofs inte det. Dom tycker av nån dum anledning att jag är för gammal för sånt! Man blir väl aldrig för gammal för påskägg??!!


God Natt / S


Av Sara - 20 mars 2008 09:31


..sol i hjärta, sol i sinne!


HÄRLIGT väder idag! Ser framemot en riktig mysdag med min lilla familj.

 Lite shopping och en promenad. Emmy verkar vara på bra humör idag...och det smittar av sig =)  I helgen ska jag se om jag hinner passa på att plugga lite, då mamma kan passa Emmy...Och så ska vi ju få SOVMORGON! Var inte igår, kan jag lova =)


Nä, nu ska det drickas lite mer kaffe.


Ha en bra dag allihop =)

Ovido - Quiz & Flashcards