Alla inlägg under mars 2008

Av Sara - 28 mars 2008 07:55


Tidig kväll igår, och tidig morgon idag! Jag somnade samtidigt som Emmy igår kväll..haha. Och idag vaknade hon 7, vilket är tidigt för henne. =)

Och jag känner mig UTVILAD för en gång skull...skönt!

Gick iaf. på stan sen liten sväng efter att vi varit hos Lotta.

Hittade en jättefin,vit,stickad tröja m. skärp på P.o.P Den kommer Emmy att bli jättefin i. Skulle behöva köpa ett par nya jeans som hon kan ha till. De hon fick av farbror M, börjar bli lite väl tighta i midjan. =)


C fick lägga sig i sängen nu då vi klev upp. Hans tur att få sovmorgon.

Idag ska han och Emlan till M´s lgh och mata Milton, och jag ska till Matfors  och mata katterna. Kanske det blir en sväng till Birsta också om man orkar...Sedan ska vi tvätta, och jag ska plugga. Fick papperen om Högskoleprovet igår. Hoppas jag inte skriver allt för dåligt!


Tulay: Ja det var Jättekul att träffa Er också.=) Ja det vore skoj att ses nåttframöver! Tack på förhand ;)


Nä, nu ska jag kolla lite på Tradera, sedan ska jag ta en dusch då C vaknar. Emmy ligger och kollar på Barnkanalen och verkar nöjd..*L*



Av Sara - 27 mars 2008 18:09


..har nu kommit hem efter att ha hälsat på hos Lotta & Eric. =)

Emmy käkade middag, och somnade direkt efter det, lillpluttan.


Hursomhelst var det jättetrevligt, och kul att se hur dom bor. Hyfsat avundsjuk på deras radhuslght, som de håller på att totalrenovera!

L bjöd på jättegod paj..en med blåbär och en med hallon. Jag tog en bit av båda förstås =)) T och Elias var också där. Det skiljer bara tio dagar mellan Emmy och Elias, men Elias är en stor kille(och Emmy är en minibebis) så det skiljer typ 3 kilo mellan dem...Och Eric som är ett par månader yngre än Emlan, väger ungefär 1 kilo mer än henne..hehe


Glömde min kamera hemma, så jag hoppas att Lotta lägger ut nån bild i sin blogg, så jag kan sno den sedan =P


Tack Lotta för en trevlig eftermiddag! Kul att träffa dig och Tulay, och killarna =) Det får vi göra om =)


 Nä, nu blir det middag..


later


Av Sara - 26 mars 2008 17:05


Fattar inte varför jag är så TRÖTT hela tiden!?!! Spelar ingen roll om jag sover nån timme extra, ingen skillnad om jag sover middag m. Emmy...Någon som har nått tips eller råd till mig, så jag slipper känna mig som en levande död???

Jaja...Efter lunch idag blev det en promenad iaf.. Var och hälsade på Lumpan i kiosken. Sedan gick vi en sväng på stan, och handlade mat. På eftermiddagen for jag till Matfors och matade katterna. Nu sover Emlan middag, och jag funderar på att städa, men det får nog vänta tills imorgon..Orkar verkligen inte just nu.

Micke"Lumpan"& Emmy(som inte ville sitta still)


Nästa vecka har jag 4(!) prov =/ Måste plugga fre.-sön.

Ikväll ska vi kolla på hockeyn på 9an. Och äta "det goda" =)

Imorgon ska jag och Emmy hälsa på L och Eric. Kl. 14..Bra tid!

Emmy har 2 tänder i nederkäken som håller på att komma fram nu..hehe.

Och hon dricker själv ur sin nappflaska om hon halvsitter i soffan, eller i vagnen. Det är skrämmande vad fort det går!

Det verkar som om funkar bra om hon får gröt på kvällen, för hon sov hela natten i natt UTAN ammning.


Nä..får se om jag orkar skriva nått mer senare. Nu ska jag slöa lite innan Emmy vaknar igen, för då ska det lekas, ätas och badas =)


Av Sara - 26 mars 2008 09:39


..vad mer kan man begära? =)

Nu har vi käkat frukost alla tre...Emlan ligger och leker. Det skrattas och jollras från babygymmet, och humöret verkar som vanligt vara på topp. =)Och jag ska väl dricka upp mitt kaffe och göra mig iordning för promenad.

Jag håller även på att kolla Tradera, eftersom det finns ett par Seven-jeans där som jag lagt bud på. Hoppas jag får dem! Spännande =)


Maijsan: Ja klart vi ska =)

Lotta: Kul att du styr upp saker och ting.Ska bli jättekul att ses imorgon =)


 Ha en bra dag allihop!

Av Sara - 25 mars 2008 21:16


..kunde inte göra mig piggare/gladare ikväll. Men ont i magen fick jag iaf..alltid nått. Hursonhelst, har jag varit ut till Matfors...Ska dit imorgon också och släppa in de små liven, ge dem mat, och sedan får dom nog vara ute igen.

K har varit här en stund ikväll..Skönt att få prata lite(eller mycket,hehe)!


Emmy verkar inte vilja ha mammas mat längre, så ikväll fick hon lite gröt innan hon lade sig. Pratade med bm idag, och hon sa att det inte spelade nån roll om man gav gröt eller välling, och Emlan vill inte alls dricka välling.

Får se hur det funkar nu då. Känns lite konstigt att man inte ska amma längre faktiskt. Men det blir nog bra, eftersom jag och C kände en liten tand som är påväg upp, i underkäken, då vi kollade ikväll. =)


Ja just ja, Idag träffade vi ju P och hennes son Lucas på stan. Han har nyss fyllt 1 år...Han och Emmy satt och tittade på varandra, skrattade och "pratade"..Så sött =) Och i övermorgon ska vi till L och Eric på mamma-barn-fika. Det ska bli roligt. Emmy träffar ju inte så många barn, så det kommer att bli nyttigt för henne..Och kul för mig att få träffa lite fler mammor =)


Nä, nu är det slutbloggat för idag. Go´natt!




Av Sara - 25 mars 2008 13:40


Familjedag idag..Mysigt! Var på BVC på förmiddagen och vägde och mätte. Emmy är nu 67 cm. lång och väger 7018 g. =)

Efteråt gick vi på stan en sväng och käkade lunch. Emmy var glad och nöjd hela tiden. Nu ligger hon och sover....Och jag ska väl snart åka ut till Matfors och mata katterna..


Emmy på BVC


Emmy lunchar på Charm



so long, mina vänner !


Av Sara - 24 mars 2008 23:28


Här har det inte nätshoppats en endaste pryl ikväll! M kom hit strax efter åtta, och ockuperade datorn..hehe. Han laddade en massa filmer som han skulle ha med sig då han åker iväg på jobb. Hursomhelst så kanske det var tur i oturen att jag inte kunde sitta här. Nu har jag ju alla(?) pengar kvar att shoppa för senare istället ;)


Nu har jag hunnit ta en dusch, samt kollat på då C spelat..*L*

Blev ingen tidig kväll ikväll trots allt. Får satsa på det morgon istället.


Nu ska det toksovas iallafall.

God Natt!

Av Sara - 24 mars 2008 19:54


ja...hela min blogg är nu rosa och "tjejig"..haha. Mycket moget för en "flicka" på snart 28 tärda år !


Emlan sitter och kollar på hockey och jag sitter här. Snart bad och nattning av miniMe tror jag..Hon verkar rätt ointresserad av matchen. FEL match dessutom, eftersom dom inte sänder Timrå-matchen på Kanal 9.


Jag funderar på att nätshoppa lite innan jag ska duscha, och lägga mig.

C´s brorsa skulle kika förbi en sväng sedan också..Dom lär väl kanske ska spela ps3, och då kan ju jag roa mig här.

Återkommer senare, och berättar om jag fyndat nått ;)


later

Ovido - Quiz & Flashcards